Πολιτική απορρήτου

 

 

Στην Armantanis Luxury Suites, εκτιμούμε το απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει τα είδη των πληροφοριών που συλλέγουμε, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε αυτές τις πληροφορίες, καθώς και τις επιλογές σας σχετικά με τις προσωπικές σας πληροφορίες.

 

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών

 

Ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, κάνετε κράτηση ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη διεκπεραίωση της κράτησης ή της πληρωμής σας.

 

Χρήση προσωπικών πληροφοριών

 

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για τη διεκπεραίωση των κρατήσεων δωματίων και των πληρωμών σας μέσω του τρίτου συνεργάτη μας, WebHotelier.net. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την κράτησή σας και να σας παρέχουμε υλικό μάρκετινγκ που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει.

 

Προστασία των προσωπικών πληροφοριών

 

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη ή χρήση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες σε εκείνους που πρέπει να τις γνωρίζουν για να σας παρέχουν υπηρεσίες.

 

Χρήση cookies και Google Analytics

 

Χρησιμοποιούμε cookies και Google Analytics για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και άλλες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την ανάλυση τάσεων, τη διαχείριση του ιστότοπού μας, την παρακολούθηση των κινήσεων των χρηστών και τη συλλογή δημογραφικών πληροφοριών.

 

Σύνδεσμοι τρίτων

 

Ο δικτυακός μας τόπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς δικτυακούς τόπους τρίτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων τρίτων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων πριν παρέχετε προσωπικές πληροφορίες.

 

Οι επιλογές σας

 

Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες, αλλά αυτό μπορεί να περιορίσει τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας ή να κάνετε κρατήσεις.

Μπορείτε επίσης να αρνηθείτε να λαμβάνετε υλικό μάρκετινγκ από εμάς ακολουθώντας τις οδηγίες διαγραφής που περιλαμβάνονται στο υλικό μάρκετινγκ.

 

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

 

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την παρούσα πολιτική απορρήτου από καιρό σε καιρό. Η επικαιροποιημένη πολιτική θα αναρτηθεί στον ιστότοπό μας και η συνεχής χρήση του ιστότοπού μας από εσάς θα σημαίνει την αποδοχή της επικαιροποιημένης πολιτικής.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω mail.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο